Szakembereink

fanni 1 - Szakembereink

Váradi Fanni

okleveles pszichológus, szexuálpszichológus, relaxációs terapeuta

1024 Budapest, Ady Endre utca 18

Óradíj: 14.000 forint / 50 perc

Munkám során kiemelten fontos számomra, hogy empatikus, biztonságos, őszinte és szakmaiságot tükröző közeget teremtsek, és ezáltal arra bátorítsam a hozzám fordulókat, hogy bízzanak bennem, és közösen tudjunk dolgozni céljaik elérésében.

Kiemelt szakterületem a szexuális tanácsadás. Hiszek abban, hogy a szexuális zavarok, elakadások és problémák nagy része megváltoztatható, vagy megszüntethető, ha motiváltak vagyunk rá.


nagykriszta 1 - Szakembereink

Nagy Krisztina

Család és párkapcsolati tanácsadó, szexuálpszichológus

1024 Budapest, Ady Endre utca 18

Óradíj: 13.000 forint / 50 perc


Szeretettel várom magánrendelésemen mindazokat, akik fejlődni, változni szeretnének. Szakterületeim közé tartozik a család és párkapcsolati tanácsadás, valamint a szexuálpszichológia és ezen belül minden, amivel egy ember találkozik a párkeresés és párkapcsolat során. Foglalkozom még anyaságra, apaságra való felkészüléssel, valamint gyásszal.


kistamas 1 - Szakembereink

Kis Tamás

Okleveles pszichológus, család–és párterapeuta, tanácsadó szakpszichológus jelölt

1024 Budapest, Ady Endre utca 18

Óradíj: 12.000 forint / 50 perc

Munkám során egyéni esetekkel, párkapcsolati és a család egészét érintő konfliktusokkal foglalkozom. Szexológiai és családterápiás képzésben, illetve az egyéni helyzetekben alkalmazható és általam nagyon hatékonynak tartott sématerápiás képzésben is részesültem.


IMG 7053 1 815x1024 - Szakembereink

Román Boglárka

Okleveles pszichológus, szexuálpszichológus, pár- és családterapeuta

1025 Budapest, Mandula utca 17. 

Óradíj: 14.000 forint / 50 perc

Egyéni tanácsadással, párterápiával és szexuálpszichológiai konzultációval foglalkozom, valamint gyász és veszteségfeldolgozással. Érzelem fókuszú, kommunikációt segítő módszerekkel dolgozom.


Pszichologus Budapest árak

12-14.000 forint / 50 perc